Import terbaru Kelantan : Mijo Dadic

Posted by The 12th Warriors On Tuesday, July 17, 2012 0 comments






BAGI memperkuatkan jentera pasukan Kelantan menjelang perlawanan menentang Queen Park Rangers (QPR) dan saingan Piala Konfederasi Bola Sepak Asia (AFC) menentang kelab Iraq, Arbil, pengendali The Red Warriors, Bojan Hodak memilih untuk mendapatkan khidmat pemain Croatia, Mijo Dadic.

Mengesahkan pengambilan pemain import berusia 30 tahun itu, pengurus pasukan, Azman Ibrahim berkata, pemain terbabit menandatangani kontrak selama enam bulan bersama Persatuan Bola Sepak Kelantan (Kafa) dan akan tiba di Kelantan minggu depan sebelum perlawanan menentang QPR pada 20 Julai ini.
“Dadic dipilih sendiri oleh Bojan memandangkan Dadic pernah bermain di bawah kendaliannya dulu. Pihak pengurusan tiada sebarang masalah dengan pemilihan tersebut dan kami percaya pemilihannya adalah tepat," katanya kepada Sinar Harian Online, hari ini.

Sebelum in, Kelantan berjaya mengikat kontrak dengan Keita Mandjou dalam persiapan untuk menghadapi saingan suku akhir Piala AFC.
Bakal bertemu pasukan Arbil FC September ini, Azman berharap kedua-dua pemain import baru mereka ini mampu membantu TRW untuk mencipta kemenangan.
“Kita sedia maklum, Arbil sebuah pasukan yang kuat, jadi kami menagih sentuhan mereka dalam perlawanan itu nanti," jelasnya lagi.



0 comments:

Post a Comment